Oda søger sin egen forevig familie.

27. jun 2024

Skrevet af Karina

Udgivet d. 27. jun 2024

Oda var ellers rejst hjemmefra, men efter ganske få dage kom hun retur, ikke fordi Oda ikke er sød, men købernes liv var alligevel ikke til at have hund.

Men nu vil Oda rigtig gerne ud og have sin egen familie som vil elske hende og give hende al den opmærksomhed som hun har brug for.

Oda er født den 17.04.2024 og er på nuværende tidspunkt 10 uger. Oda er vokset op inde hos os og vores andre hunde i vores hjem, så hun er vant til hverdagens lyde og rutiner. Oda er med stambog, sundhedsbog fra dyrlægen, mm. Jeg går meget op i socialiseringen af hvalpene, så de blive introduceret for så mange forskellige ting som muligt, b.la by tur, skovtur, strandtur, hilse på mennesker i alle aldre mm, som senere kan gavne dem. Oda er en singelton, det vil sige hun var den eneste hvalp hendes mor fik, hun er en meget selvsikker pige og har meget mod på alt, hun møder alt nyt med høj haleføring nogle gange skal hu dog hjælpes til at forstå at hun kun er en lille hvalp på nu 10 uger. Oda er påbegyndt renlighedstræning og hun viser fint når hun skal tisse ved at søge hen mod døren. Oda har fået sin første vaccination.

Aulis enkeli Oda er efter Aulis Enkeli Gorm og Aulis Enkeli Hilde begge to hunde med rigtig gode temperamenter. De er begge udstillet og sundhedsundersøgt. Man kan læse mere om dem inde under vores hunde, hvor de har en side.

Hvis Oda har vagt interesse velvidende at det er hårdt arbejde at have en hvalp og man mener man kan give hende det bedste for evigt hjem, så tag kontakt.

Du vil måske også synes om:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *