CORONA

26. jan 2021

Skrevet af Karina

Udgivet d. 26. jan 2021

Grundet corona, har det været meget stillestående med hunde aktiviteter, hundetræningen og udstillinger har været lukket ned.

Men jeg har dog fået importeret en ny hund fra Finland af. Min lille pakkaspeikon Tunturivuokko som betyder Bjerganemone. jeg kalder hende for Halla, som betyder frost.

En lille livlig pige.

Hvalpe….

Pga. corona bliver jeg og andre opdrættere bombaderet med henvendelser fra folk som gerne vil købe hund, jeg lyver ikke når jeg siger at jeg har dagligt min. 4 henvendelser på mail, og 1-2 telefon opringninger. i

Jeg har valgt ikke at tage imod henvendelser, endnu, og skrive folk op, da jeg kan høre fra mine opdræts kollegaer at de får de samme henvendelser som jeg og det giver ingen mening at skrive 10 familier op som er skrevet op hos 5 andre opdrættere som får hvalpe før jeg.

Derfor vil jeg annoncere her på min hjemmeside når jeg tager imod henvendelser, hvilket jeg vil gøre når jeg ved om tæven er drægtig. 

Coronaen gør det også lidt vanskligt i forholds til mine parrings planer, jeg havde planlagt at bruge en hanhund i Sverige til min Aulis Enkeli Cleo’s første kuld, men indtil videre er grænserne jo lukkede, så jeg går og overvejer en plan B samtidig med at jeg håber at de åbner grænsen til Sverige, inden hun kommer i løbetid.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *