Hunde brugt til avl, som ikke ejes af os

Daloms Tenderly Sisko

Daloms tenderly Sisko var en tæve jeg fik for en parring med min gamle hanhund Aulis. Sisko var min første udstationeringstæve.

Sisko er mor til mit A kuld med Lapinpoika’s Baccus.

Navn: Daloms Tenderly Sisko

Ejer: Simone S. Nielsen

HD: A

AD: O

Øjne: 08.03.2017 UA.

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

SEUCH Lapinpoika's Baccus

Navn: SEUCH Lapinpoika's Baccus

Ejer: Anna N-son Roos

HD: A

AD: O

Øjne: 20.04.2017 UA.

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Mentalbeskrevet

Lapinlumon Addja

Lapinlumon Addja bor i Sverige hos Annika Kernen på kennel Black Track’s. Han er far til mit B kuld med Lapinlumon Dunja og mit D kuld med Lapinlumon Lapintyttö (Luna)

Navn: Lapinlumon Addja

Ejer: Annika Kernen, Kennel Black Track's

HD: B

Øjne: UA 12.09.2018

Prcd/PRA: Bærer

Pompe´s Disease: Fri (ikke registreret)

Fidelis Elmo

Fidelis Elmo som ejes af Sarah Brandes der har kennel Lapinlumon, Elmo er opdrættet i Finlan og i en sen alder flyttede han til Sverige. Elmo er far til mit C-kuld med Lapinlumon Dunja.

Navn: Fidelis Elmo

Ejer: Sarah Brandes, Kennel Lapinlumon

HD: C

Øjne: 15.03.2018 UA

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Lapinlumon Xuperi

Nord JV-15, EU JW-15, DK JW-15, DKW-15, NO UCH, DK UCH, SE UCH, NORD UCH Lapinlumon Xuperi er far til mit Kim Larsen kuld med Lapinlumon Dunja (de er født på Kim Larsens Fødselsdag året efter hans død, derfor blev det til et Kim Larsen kuld)

Xuperi bor i Umå i Sverige og ejes af Sarah Brandes, der har kennel Lapinlumon. 

Navn: Lapinlumon Xuperi

Ejer: Sarah Brandes, Kennel Lapinlumon

HD: A

Øjne: 18.01.2018 UA.

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Lapinlumon Lappintyttö

Luna som Lapintyttö kaldes, boede hjemme hos mig indtil hun havde fået sit første kuld hvalpe. Men Disa, Lunas ene hvalp var udstationeret og hun var vist lidt af en hvalpet muldfuld for Susanne som havde hende, og da det ikke fungerede hjemme hos Susanne med hendes hunde og lille Disa, lavede vi den aftale at hun kunne prøve at have Luna og jeg så fik Disa hjem. Denne løsning var god for os alle, så derfor blev Luna en udstationeringshund i en alder af næsten 4 år. Luna har fået 3 kuld, et med Lapinlumon Addja, og et med Aulis Enkeli Bastian også hendes sidste med Happy Lapp Obelix. Jeg elsker Lunas personlighed, hendes evige lyst til kontakt og lyst til asamarbejde og hendes smukke smukke ydre, som hun heldigvis har givet videre til sine hvalpe. 

Navn: DKCH. KBHJUV16 Lapinlumon Lappintyttö

Ejer: Susanne, Dalby

HD: A

AD: O

Øjne: Øjnlyst adskillige gange UA

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Mentalbeskrevet og udstillet mange gange hvor hun altid har gjort det rigtig godt og placeret sig i toppen.

Happy Lapp Obelix

Happy Lapp Obelix er en skøn, meget smuk hanhund som jeg brugte til Lunas sidste kuld hvalpe, Obelix er en venlig og mild dreng, ikke den størte hanhund, men han har nogle ting som jeg prioterede at jeg ville tilføje mit opdræt med, hans gode temperament, hans smukke hovede, hans megen pels. Obelix ejes af Michelle B. Barrett som træner med ham og udstiller ham. Vi er meget glade for at vi måtte låne ham til Lunas sidste kuld hvalpe. 

Navn: DKCH.JUCH.KLBJUCH. Happy Lapp Obelix

Ejer: Michelle B. Barrett

HD: A

AD: O

Øjne: Øjnlyst UA.

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Mentalbeskrevet og udstillet mange gange med fine kritikker.

Lapinpoika's Fresca

Fresca, min lille arbejdshund som jeg impoterede fra Sverige, hun var et stort ønske at få. Fresca boede hos mig indtil sommeren 2021, der opstod voldsomme gnidninger mellem hende og min ældste tæve Dunja, og da det er dyr man har med at gøre, og vi ikke kunne få de to damer til at holde af hinanden, men de kun tålte hinanden, i et vist omfang, og man aldrig vidste hvornår de ville komme op og slås igen, hvilket de havde gjort nogle gange. Besluttede vi os for at alle skal have det godt og derfor måtte Fresca udstationeres, en hård og svær beslutning, men bedst for alle to og firbenede her hjemme.

Katrine min kollega var hurtig til at sige at hende og hendes familie, gerne åbnede deres hjem op for Fresca og der bor hun så nu.

Da Fresca fik sit 2. kuld hvalpe og det desværre af ukendte årsager endte med et kejsersnit, besluttede jeg at hun ikkeskulle bruges i avl mere og derfor nu ejes 100% af Katrine og Nicki. men to dejlige kuld hvalpe blev Fresca mor til, mit G-Kuld sammen med Lapinlumon Culo og mit K- kuld sammen med Aulis Enkeli Bastian.

Navn: Lapinpoika's Fresca

Ejer: Katrine og Nicki

HD: B/A

AD: O

Øjne: Øjnlyst fri alle gange.

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Lapinlumon Culo

Culo var min 2. finske lapphund, som jeg havde boene i mange år, men Culo var ikke så glad for alle de små hvalpe der pludselig var i huset ind imellem, så jeg udstationerede ham hos Benny og Susanne. 

Nu er Culo gået på pension og nyder sit otium. 

Culo blev far til mit G-Kuld med Lapinpoika’s Fresca. 

Navn: DKCH-SECH Lapinlumon Culo

Ejet af: Benny og Susanne Wienke Marott

Aulis Enkeli Gorm

 

Aulis Enkeli Gorm har jeg selv opdrættet og da jeg valgte ikke at beholde nogen selv til videre avl, er jeg meget glad for at Bettina og Lars som der ejer Gorm, der til dagligt kaldes for Hendo, gerne ville stille ham til rådighed så jeg kunne bruge ham i avl. Han blev far til mit 16. kuld, nemlig O-kuldet. Der kom kun 1 lille fin tæve i det kuld, men det kan være vi prøver igen med Hendo til en anden tæve.

Jeg er vild med Hendos temperament, han er så rolig og hviler så godt i sig selv, han gør ikke af andre hunde, han lader sig ikke udfordre af andre hunde. 

Han er stabil og afslappet og kan fungere med alle. Han er ikke den hund der gør mest væsen af sig selv , han behøver ikke ligge og sove i arm eller putte i sofaen, helst vil han gerne ligge lidt hvor han har overblik over det hele eller uden for.

Udover at have et så dejligt roligt temperament som jeg vurder han har arvet efter hans far, der er lige så rolig og upåvirket og kan med alle, så syntes jeg også at han er så smuk, jeg ser både hans mor Fresca og hans far Culo i ham, begge hunde har jeg selv ejet og haft boende. 

Aulis Enkeli Gorm blev far til mit O-Kuld med Aulis Enkeli Hilde.

Navn: Aulis Enkeli Gorm

Ejet af: Bettina og Lars Cens Knudsen