DKUCH.KLBJUCH.KLBJUV19

Aulis Enkeli Bastian

Navn: Aulis Enkeli Bastian

Født: 19.11..2017

Forældre: Lapinlumon Addja x Lapinlumon Dunja

Ejer: Karina Stougaard

Opdrætter: Aulis Enkeli v. Karina Stougaard

Udstationeret hos: Jacob Bols Andersen

Titler: DKUCH.KLBJUCH.KLBJUV19

Øjne: Øjnlyst: UA. D 07.03.2019. UA. D. 19.03.2020. UA. 04.03.2021. UA. 17.03.2022 UA. 05.10.2023 UA.

HD: A

AD: O

Prcd/PRA: FRI

Pompe´s Disease: FRI

Mentalbeskrevet: 04.05.2019

Frozen Semen Available: yes

Bastian er udstationeret og bor til dagligt hos sin familie i Næstved.

Han er en tryg og meget glad dreng med mod på livet og ikke bange for noget, alt er spændenden og alt nyt skal prøves, han har en positiv tilgang til ting, han er nem at arbejde med og vil rigtig gerne. En rigtig charmør.

Bastians familie fortæller om Bastian at de oplever en hund, som begyder at være mere og mere “online”. Hunde- /Lydighedstræningen begynder at vise sin effekt. Han laver ingen ballade, som at æde sko, vægge, døre, bordben, børn eller lignende. Han har hverdag mere eller mindre fri adgang til alt muligt andet, han kan gnave i, som bamser og brænde. Bastian er sjældent alene hjemme, derfor tror vi, at han bare oplever det som en tiltrængt pause, de få dage han er alene fra 7.40-15. hvor han bare ligger og sover.

Han sover ude hver nat. Det “lærte” han, i løbet af sommeren, hvor døren stod åbent hele tiden. Han giver selv tegn til, at han gerne vil ud,når vi andre går i seng. Det er fedt, for det var lige dét vi håbede, at vi kunne lære ham.

Det er ikke gået ubemærket hen, at Karina har ham med til udstillinger. Vi er glade og stolte af, at han også fungerer fint sammen med andre, på helt andre præmisser end normalt.

Alt i alt, er han bare en herlig hund, med et godt sind!

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige