HAHJV22 DKKJUBJV22 BORNHJV22 DKJUCH KLBJCH DKJV22

Aulis Enkeli Idefix

Navn: Aulis Enkeli Idefix

Født: 11.10.2021

Forældre: DKCH. KLBJUCH.JUCH. Happy Lapp Obelix x DKCH. KBHJUV16 Lapinlumon Lapintyttö

Opdrætter: Karina Stougaard Kennel Aulis Enkeli

Titler: HAHJV22 DKKJUBJV22 BORNHJV22 DKJUCH KLBJCH DKJV22

Øjne: 22.11.22 UA. 14.03.2024 UA.

HD: A

AD: O

Prcd/PRA: Fri via avl

Pompe´s Disease: Fri via avl

Andre informationer: DM testet Fri.

Idefix er En dejlig bamset dreng, han er efter Luna, som jeg har haft, men senere udstationerede og nu er hun fuldt ud eget af Susanne som hun har været udstationeret hos. Idefix er en herlig fyr, med en stor personlighed. Indtil videre har han vist sig at være en stærk dreng, der er ikke meget der kan slå han ud eller gøre ham utryg,men han er SÅ meget mors dreng og hæver vi stemmen bliver han ked af det, og søger straks mors opmærksomhed for at finde ud af om man er sur på ham eller?

Han har spidshunden i sig, i forholds til at han meget tydeligt giver udtryk for hvad han vil og ikke vil, men som regl er der ikke ret meget han ikke vil, han vil så gerne samarbejde og være med en og gøre alt som at gøre en glad. Han er meget glad for at være udenfor hele tiden og er ikke ked af at blive ude, alene selv når alle de andre er gået ind i varmen, han sidder tit bare og kigger når vi kalder hundene ind, og vil ikke gå med. Han er nysgerrig og kaster sig ud i alt nyt, han er drevet af sin nysgerrighed, men han er ikke hovedkulds, han gør ikke noget dumt, han er velovervejet i det han foretager sig. Han har den mentalitet som en lapphund skal have, modig, stærk, venlig og fornuftig.

Han er en sup fin fyr, med et godt sind. 

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige