Aulis Enkeli Nalle

Navn: Aulis Enkeli Nalle

Født: 15.01.2024

Forældre: Aulis Enkeli Bastian x Pakkaspeikon Tunturivuokko

Ejer: Karina Stougaard

Opdrætter: Aulis Enkeli. v. Karina Stougaard

Øjne: -

HD: -

AD: -

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Andre informationer: Aulis Enkeli Nalle er efter min egen Halla og Bastian. Det var en kombination der kom til mig i en drøm, rent bogstavligt. Jeg var igang med at finde passende hanhund til min Halla, og en nat drømte jeg at det skulle være Bastian og engang i mellem skal man lytte til sine drømme. Nalle minder meget om sin mor af personlighed, han en stabil og meget selvsikker dreng trods hans unge alder. Han er meget glad for mad og derfor nem at motivere til noget, med et stykke kylling. Til hvalpetræning er han fint afbalanceret trods hans unge alder, han vil godt lige hilse på de andre hunde, hvilket foregår på en rolig måde, men han vil allerhelst forsøge at lokke godbidder ud af mor. Vi vil skrive mere om Nalle efterhånden som han bliver ældre.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige

Pakkespeikon Merivuokko

Pakkespeikon Merivuokko

Ilma, som vi kalder pigen her er hentet i Finland. Hun er en bestemt pige, der er meget selvstændig. Hun er en glad pige der ved hvad hun vil og hvornår hun vil det. Hun kommer ikke bare lige første gang man kalder, hvis det ikke lige passer pigen. Hun er sød og dejlig og kælen.