Aulis Enkeli Lily

Navn: Aulis Enkeli Lily

Født: 17.01.2023

Forældre: Aulis Enkeli Pianomand x Aulis Enkeli Daimi

Ejer: Karina Stougaard

Opdrætter: Karina Stougaard

Udstationeret hos: hos Monique West i Næstved

Øjne: RD. (Multi) Forkal

Prcd/PRA: Fri via aner

Pompe´s Disease: Fri via aner

Aulis Enkeli Lily er mit første kuld hvor jeg har parret to at mine egen opdrættede hunde. Det er en særlig oplevelse at være nået dertil i sit avlsarbejde.

Lily er en sød lidt blød pige, hun kan godt syntes at nogle nye ting er lidt overvældende, og har derfor brug for tid til at vokse til mentalt. Hun er en meget positiv pige, der rigtig gerne vil lege.

Lily er en pige som tilpasser sig den flok hun er i, hun gør ikke meget væsen af sig, hun er ikke en der bestemmer og styrer, hun er en pige som følger med i det de andre gør.

Da vi syntes at Lily ike helt fik sin plads i flokken hos os, og hun fortjener at få lov at vokse sig til og være den prinsesse hun er, udstationerede vi Lily til Monique, hvor hun har det som den prinsesse hun er, med lange gå ture, nus og omsorg og opmærksomhed hun ikke skal dele med andre. Monique har haft en græsk gadehund i 15 år så hun ved lige hvordan man skal tage hånd om en som Lily som er en blid pige.

Lily er en hund som viser lapphundens træk ved at nogle gange så vil hun gerne gøre alt for at samarbejde og gøre en glad og andre gange så er hun fløjtende ligeglad med en og man kan f. eks kalde og kalde 100-vis af gange på hende hun ænser det ikke, (eller det gør hun, men hun er ligeglad) hun snuser bare videre også kan man godt indse at skal man have fat i hende skal man lokke med godbidder og fange hende ind der. Lily er en social god pige, hun kan med alle.

Lily er stadig meget ung.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige