Aulis Enkeli Pianomand (Kim)

Navn: Aulis Enkeli Pianomand (Kim)

Født: 23.10.2019

Forældre: Lapinlumon Dunja x Nord JV-15, EU JW-15, DK JW-15, DKW-15, NO UCH, DK UCH, SE UCH, NORD UCH Lapinlumon Xuperi.

Udstationeret hos: Flemming Kolacinski

Øjne: Den 29.01.2021 RD. Geografisk. 17.03.2022 RD. Geografisk. D. 14.03.2024 RD Geografisk.

HD: B

AD: O

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Mentalbeskrevet: 01.05.2021

Kim er udstationeret og bor hos Fie og Flemming med deres to børn Liva og Sylvester samt 2 katte i Næstved. Kim blev født på Kim Larsens fødselsdag præcis 1 år efter hans død, derfor måtte dette kuld, opkaldes efter sange fra hans store musikalske katalog, da Kim Larsen altid har og vil være mit store idol.

Kim er en dejlig ligetil hund, det man ser, er det man har med at gøre.

Kim er meget nysgerrig og vil gerne være en del af de ting der sker omkring ham.

Kim er dygtig til at læse andre hunde (og katte på matriklen) han er meget tålmodighed og giver plads til den anden hund, så de kan mødes på den bedste måde for begge hunde.

Kim har det første 6 mdr. af sit liv boet hos en anden opdrætter sammen med mange andre hunde og dyr og det er tydeligt at det har hjulpet Kim til at blive godt socialiseret.

Kim falder let ind der hvor han er, når familien er aktiv, er kim meget deltagende og modsat er der ro i familien så er Kim meget roligt.

Kim er glad for at lære nye ting og vil gerne aktiveres, de fleste gange skal der få gange til før nye ting er lært. Kim er en mild og kærlig dreng, som gerne vil samarbejde og byder sig til.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige