Aulis Enkeli Manfred

Navn: Aulis Enkeli Manfred

Født: 31.03.2023

Forældre: Aulis Enkeli Amos x Aulis Enkeli Ella

Ejer: karina Stougaard

Opdrætter: Aulis Enkeli Ved Karina Stougaard

Udstationeret hos: Lisbeth Øhlenschlæger

Prcd/PRA: Fri via aner

Aulis Enkeli Manfred, som vi mest kalder Manse, er efter min Amos, fra mit første opdrættede kuld også min Ella. i denne kombination kunne jeg få krydset to af mine favorit hunde fra min første tid med finsk lapphund. Nemlig min egen første lapphund, Aulis ( Sofus ) også Lapinlumon Dalvi ( Troja).

Manfred ligner sin far rigtig meget, med alle hans sjovt små finurligheder, han laver pioetter og snurrer rundt om sig selv af begejstring når vi skal noget han gerne vil, han trommer med sine små tukke poter på låget på foderspandene når vi skal dosere mad til hundene. Han er en meget glad dreng. Hans bedste ven er Lily, de to kan bruge timer sammen hvor de leger.

Manfreds ynglings legetøj er bolde, ligesom hans far.

Efter hans mor har han dog arvet at være en hund som lige fortælle at “halloo jeg er lige her”, han kan i perioder godt skrappe lidt rigeligt, men det håber vi han vokser fra.

En utrolig sød og meget charmerende dreng er Manfred.

Manse er udstationeret hos Lisbeth der også har Janus fra vores J-kuld.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige