Aulis Enkeli Amos

Navn: Aulis Enkeli Amos

Født: 10.06.2017

Forældre: SECH DKCH Lapinpoika's Baccus x Daloms Tenderly Sisko.

Udstationeret hos: Freddy Moestrup

Øjne: UA D. 06.10.2022

HD: B/C

AD: O

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Bærer

Amos var flyttet hjemmefra som lille hvalp, men pga nogle ændringer i hans families liv, kom han tilbage til mig i 2022. Amos smeltede totalt mit hjerte, da han på rigtig mange områder minder enormt meget om hans morfar, Sofus (Aulis) min første lapphund. Derfor var det også meget svært ikke at tage imod ham og beholde ham. Amos er blid, opmærksom, klog, vil rigtig gerne samarbejde, han læser hurtigt de situationer han er i. Han er en glad dreng, der elsker at gå tur og lege med de andre hunde. Dog kan Amos ikke li andre hanhunde, dette er ikke ualmindeligt for racen, og da han ikke har været vant til min flok af hanner fra lille af, leger han ikke med de andre hanner, men hygger sig med pigerne. 

Amos er ikke bange eller utryg ved noget, han er modig, selvsikker og en selvstændig dreng, han er lydig og meget legesyg af hans alder, Han elsker at lege med bolde og løbe efter ting vi kaster eller trække om kap, han snurrer rundt om sig selv når han bliver begejstret.

Amos er meget selskabelig og vil gerne være hvor vi er hele tiden og han elsker at blive kælet.

Amos har pt. aldrig fejlet noget i han liv.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige