DKJV19 DKJUCH

Aulis Enkeli Daimi (Disa)

Navn: Aulis Enkeli Daimi (Disa)

Født: 10.01.2019

Forældre: Lapinlumon Addja x Lapinlumon Lapintyttö (Luna)

Udstationeret hos: bor hos Lotte og Christian

Titler: DKJV19 DKJUCH

Øjne: 28.01.2020 UA. 28.6.21 UA. 06.10.22. UA. 14.03.2024 UA.

HD: A

AD: O

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: FRI

Disa, som betyder frugtbarheds gudinde, som prinsessen kaldes til daglig.

Disa er en hund der har massere af vilje og mod i sig. Hun er en kvik pige der lærer hurtigt og rigtig gerne vil have et samarbejde med dig. hun er nem at have med rundt, da hun indtager hele verden som den var hendes men på en meget venlig måde. Disa tror alle elsker hende og hun har meget kærlighed til alle, så hun deler gerne ud af kys kys og atter kys. Hun er smidig og hopper let over ting og op af ting. Hun er meget kælen og vil rigtig gerne putte.

Disa er et stort legebarn, og leger gerne med de hvalpe vi har, men hun er også en pige som ikke er bleg for at gi en hånd med af opdragelsen af hvalpe og unghunde, hvis hun syntes at de små terririster (Hvalpe) lige tager sig lidt store friheder, så er hun meget tydelig i hendes hundesprog og får lige lagt en dæmper på dem. Disa var vores politi hund, det var hende der sørgede for her var ro i flokken, hun dæmpede de hunde der blev for voldsomme i legen og hun opdragede på de unge hunde. Hun er ALDRIG oppe og slås, det er ikke nødvendigt for hende, hun har en autoritet i hendes udstråling som de andre hunde respektere, så alle lytter til Disas anvisninger, som aldrig er uden grund. Disa er kort sagt en utrolig god hund, som er så nem at have.

Disa er blevet udstationeret i en alder af 4 år og bor i Skibby hos Lotte og Christian.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige