DKCH SECH NCH

Lumikedon Urbaani Legenda Petu.

Navn: Lumikedon Urbaani Legenda Petu.

Født: 16.02.2020

Forældre: Meikäläisen Syyskaamos x Jehnajan Aa Että

Opdrætter: Raili Ojanperä Kennel Lumikedon.

Titler: DKCH SECH NCH

Øjne: 28.06.21 PPM Iris mild grad. (uden betydning) 05.10.2023 PPM Iris mild grad (uden betydning).

HD: B

AD: O

Prcd/PRA: Fri

Pompe´s Disease: Fri

Mentalbeskrevet: 01.05.2021

Petu, som vi kalder vores brune import, har jeg hentet fra Finland, da jeg gerne ville tilføre mit opdræt noget nyt, da han har en stamtavle som jeg syntes så spændende ud.

Petu er meget rolig dreng, han er naturligt nysgerrig og ikke bange for noget, han vil gerne undersøge ting og har en dejlig rolig tilgang til det, uden at gø eller være urolig når han f.eks så høns første gang eller hilste på vores venners meget forskrækkede lidt bange/vrede kat, var Petu helt rolig og bare nærmede sig langsomt. Han er meget glad for at hilse på andre hunde og vil så gerne, selv dette har han en dejlig afslappet, meget rolig tilgang til.

Petu kom her til Danmark under coronaen og kom derfor med en kurer, denne lange tur i bil fra Vihanti oppe ved Oulo i Finland og helevejen ned gennem Finland, gennem Estland, Letland, Lithaun, Polen og Tyskland, inden han ankom til Dk, har han taget ud over al forventning. Petu er en hund som hviler rigtig godt i sig selv og hele tiden er i balance, han har en udstråling, som var han en gammel klog hund i en ung hunds krop. Han behøver ikke hele tiden at skulle bekræftiges, eller have kontakt, han kender godt sit eget værd. Petu er meget værdsat her hjemme af både os men også af de andre hunde, han er den naturlige leder der aldrig behøver at hævde sig eller blive vred og alle, ja selv kattene elsker Petu. Han er meget rolig et meget glad væsen.

Petu startede med at hyrde ret kort efter han kom til Dk og han har vist at han virkelig har noget potentiale her for. Han er meget stærk og lader sig ikke presse af trykket fra fårene.

Jeg har store forventninger og drømme omkring Petu, fordi jeg syntes han er så lækker en hund med et helt unikt skønt sind.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige