Aulis Enkeli Syrenprinsesse (Molly)

Navn: Aulis Enkeli Syrenprinsesse (Molly)

Født: 23.10.2019

Forældre: Lapinlumon Dunja x Nord JV-15, EU JW-15, DK JW-15, DKW-15, NO UCH, DK UCH, SE UCH, NORD UCH Lapinlumon Xuperi

Ejer: Karina Stougaard

Opdrætter: karina Stougaard ved Kennel Aulis Enkeli

Udstationeret hos: Marie L. Rosenfeldt.

Øjne: 09.03.2021. UA. 05.10.2023 UA.

HD: A

AD: O

Prcd/PRA: Fri via avl

Pompe´s Disease: Fri via avl

Mentalbeskrevet: 01.05.2021

Molly blev født på Kim Larsens fødselsdag, året efter hans død, og da kim var mit store idol gennem hele mit liv, var det nok et tegn, at Dunja ventede med at føde på hans fødselsdag, 2 dage over termin, dette skulle også være Dunjas sidste kuld hvalpe. så jeg var jo nød til at opkalde de små hvalpe efter Kim Larsen sange. der af hendes navn Syrenprinsesse. Til dagligt bliver hun kaldt for Molly(Mig og Molly),hun er efter min Dunjas sidste kuld og derfor var det klart at jeg skulle beholde en tæve hjemme. Molly er en pige som er svær ikke at holde af med hendes energiske gå-på mod og lyst til fart over feltet. Hun har katten i sig som viser sig, med at hun nogle gange helst kun gider det hun selv vil. Molly har de dejligeste mørke øjne man kan svømme væk i og er altid glad. Hendes stamtavle indeholder nogle af hunde som jeg personligt syntes er nogle af de smukkeste og med de bedste temperamenter. Så det er en ære at have kunnet lave denne kombination og ende med denne skønne pige ombord på holdet. Jeg glæder mig meget til at se hvad fremtiden med hende vil bringe.  

Molly er en skøn lille frygtløs pige, der er glad og frygtløs, nogle vil nok tænke måske dumdristig, men hun er jo heller ikke så gammel. Molly er hele tiden igang med noget, enten at lege med tante Disa, eller Tante Fresca, ellers så skal hun lige vaskes og ses efter af mor Dunja. Leger hun ikke med de andre, så leger hun selv, stjæler sko og strømper og løber afsted med dem, fordi hun godt ved hun ikke må tage det.

Molly har på intet tidspunkt vist at hun er usikker på noget, alt skal undersøges og intet er farligt, hverken at kravle op på sofabordet for at se og smage på sterinlys, eller hoppe op i lænestolen, for bedre at kunne se ud af stue vinduerne.

Molly har en alder hvor hun gerne vil fortælle at hun er her, og hun løber gerne efter blade der flyver i luften eller en solsort der letter fra en busk. Molly, vil også gerne lige som hendes mor putte og kæle og nusses. Hun er aldrig sur. Molly er en let hund og ukompliceret hund som følger en helt naturligt.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige