Aulis Enkeli Jytte

Navn: Aulis Enkeli Jytte

Født: 07.05.2022

Forældre: Lumikedon Urbaani Legenda x Aulis Enkeli Syrenprinsesse

Opdrætter: Karina Stougaard. Kennel Aulis Enkeli

Øjne: 05.10.2023 UA.

HD: A

AD:

Prcd/PRA: Fri via aner

Pompe´s Disease: Fri via aner

Andre informationer: Udstillet flere gange med Excelent.

Jytte, Jytte-pigen, som hun også kaldes, er en skøn pige, i starten var hun en lille stille en, en der sov fra det meste, og som ikke lige kastede sig hovedkulds ud i alverdens ting, hun var et lille nips, der bare helst ville være i arm/hænder og nusses. 

Det vil hun stadig gerne, men hun har virkelig fået lyst til at udforske livet og omgivelser omkring hende, alt hvad hun introduceres for er bare spændende og det gør hun/indtager hun med den største selvfølge.

Jytte er vores rasta-hund, med hendes meget rolige og afslappede tilgang til livet og hendes store flagrende hale har hun en udstråling og personlighed som var hun Bob Marleys hund. Hun er altid glad og tager tilværelsen med et stort smil. 

Men dermed skal man ikke tro at hun ikke intelligent, for hun er kvik, og fanger hurtigt hvad det er man ønsker af hende, når man øver stå/sit mm. og hun er meget fokuseret på en, der skulle ikke mange gange til før hun havde lært hvem det er der har godbidder i lommerne når vi går tur, og hvor det så er godt at holde sig til henne og holde øje med. Hun er en lille fin pige, sikkert ikke den store udstillings stjerne pga af hendes meget afslappede holdning til ting, selvom hun står så fint, men pyt, hun er lige dejlig alligevel, med sin charme og store lyst til at blive nusset om og kælet for. 

Jytte-pigen er stadig så ung så siden her vil blive opdateret løbene i takt med at hun udvikler sig.

Se vores andre hunde:

Lapinlumon Rilla

Lapinlumon Rilla

Rilla er en tæve som er udstationeret hos os. Hun er en sød lille pige, der er så opmærksom på os og følger os over alt, så sød og kærlig. Meget kontaktsøgende, en glad lille pige