Ikke alt går som man drømmer om

27. feb 2017

Skrevet af Karina

Udgivet d. 27. feb 2017

Desværre er Dunja ikke med hvalpe. Det var virkelig en stor skuffelse og det var svært at forstå, efter de 3 vellykkede parringer med skønne dejlige Ounas. Vi blev rigtig kede af det, for vi hvade set meget frem til det første kuld her, og tidspunktet føltes helt rigtigt. Men vi må bare prøve igen ved næste løbetid.

Men livet går videre…. Og man må se op og se at solen skinner og foråret er på vej og der er andre ting at glædes over.

Bla. er Sofus og jeg snart færdige med vores Skolehunds ekvipage uddannelse. Vi startede 6 på holdet og er nu kun 4 tilbage. da det er vigtigt at hundene de er egnede til arbejdet.

Om en månede skal vi evalueres og få at vide om vi er bestået og om Sofus er egnet til fortsat at arbejde som pædagog hund.

På næste skoleophold skal vi bla. have forberedt en fagfaglig aktivitet hvor hunden indgår i læringen sammen med en gruppe børn.

Vi kender ikke børnene og deres forudsætninger, så det bliver spændende at se om vi kan få sabt god kontakt og der kan opstå noget positiv og læring på en anderledes mådet. Jeg har planlagt en rim-ord leg samt at arbejde med forholdsord.

Så står årets første udstilling i Spidshundeklubben for døren, og der skal Luna stille i de “voksnes rækker” for første gang. Det er jeg meget spændt på, efter som hendes sidste udstilling i Junior klassen som var i Fredericia her i februar, ikke helt gik som vi ønskede, dommeren syntes hun var for “luftig” og det blev kun til en very good. Jeg er nu ikke helt enig med dommeren, men dommeren er jo dommer og bestemmer. Jeg glæder mig bare over at Luna er så dygtig en show hund, og bare shower med det samme hun træder ind i ringen og hun elsker det.

Så har vi jo også Sisko her i kennelen, Sisko bor til dagligt hos Simone og Rene, og nu har vi besluttet at vi vil give det er forsøg at parre hende ved næste løbetid. Egentligt var planen at det først skulle have været sidst på året, da Dunja jo skulle have haft sit kuld først, men sådan gik det ikke.

Jeg har fundet en dejlig hanhund, så vi må se hvad tiden bringer.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *