Juubii Dunja kom til Danmark

23. mar 2015

Skrevet af Karina

Udgivet d. 23. mar 2015

Så skete det endelig!!!

Den 21.03.15 kørte jeg til Sverige for at hente min første tæve Lapinlumon Dunja.

Jeg havde skrevet til Sarah Brandes der har kennel Lapinlumon sammen med sin mand jesper i Sverige, for længe siden om jeg kunne købe en tæve af hende.

Det var meningen at jeg skulle have haft en efter Sofus, men sådan skulle det ikke være. Så da jeg skrev til Sarah at nu var det nu, så hun måtte gerne sige til når hun havde en tæve på et tidspunkt.

Så skrev Sarah at det havde hun faktisk nu. :) En lille pige efter Sofus Bror Aslan. Så det blev ikke en tæve jeg selv kan buge sammen med Sofus, men det er levet som jeg har ønsket en hund med Sofus’ linjer i sig. Så jeg er meget meget glad. 

Lille Dunja er lynhurtigt blevet accepteret af drengene her hjemme, de passer godt på hende.

Jeg glæder mig så fantastisk meget til dette nye kapittel i mit liv, som ejer af en tæve hund, jeg glæder mig til at lære Dunja rigtig at kende, at se hvad hun er for en lille personlighed. :) Indtil videre er jeg i den 7. himmel med hende, hun er så mild og nem og hun følger mig rundt over det hele, hvis bare Emil, vores søn ikke er der, for så er han altså mere spændende. 

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *