Læsehund

22. maj 2016

Skrevet af Karina

Udgivet d. 22. maj 2016

Maj du søde milde.

Ja, det er nu ikke fordi der er sket voldsomt meget her hjemme i hundehuset, men lidt er også godt.

Vi var på international udstilling i Roskilde både lørdag og søndag. med mig havde jeg Sofus og Luna begge dage, så kom Senja om lørdagen og Sisko om søndagen, mine to udstationerings tæver.

Lille Luna klarede det super flot, hun er den fødte shower, hun elsker det og gør det bare så godt. Det var hendes sidste udstilling her i DK i hvalpe klasse, fremover stiller hun i de gældende rækker. først som junior. Men hun vandt begge dage.

Sofus fik en excelent om lørdagen i champon klassen og om søndagen blev han 2. bedste hanhund med CK og excelent og recerve CACIB og da hanhunden der blev nr. 1 fok CACIBet er international champion går CACIBBET videre til Sofus, så han har nu 3 CACIBBER og mangler kun et, som han skal få i udlandet, før han så også er international champion. Så jeg klager bestemt ikke.

Mine to udstationerings piger, gik det knapt så godt med, de mangler begge ringtræning og er ikke vant til at udstille og vise tænder, så de måtte begge nøjes med good. Men jeg håber de kommer igen mere trænede.

Så har Sofus og jeg været på Læsehunds kursus og er blevet certificeret som læsehunds team. Dette kursus tog jeg da jeg allerede bruger Sofus på mit arbejde som pædagog.  

Fast en dag om ugen er Sofus med på arbejde, hvor vi arbejder med at lege forskellige faglige  ting ind, f.eks forholdsord, Børnene trækker et kort hvorpå der står “PÅ” så skal barnet placere Sofus korrekt, så han er PÅ. Altså de skal få ham op og sidde PÅ en stol, eller I en pose, eller UNDER en stol osv. Sofus er det fælles tredje.

Nu vil jeg så gerne udvide vores arbejde og selv blive klædt mere på og få inspiration til hvad mere vi kan gøre sammen med børn. Derfor har vi taget dette kursus. Det var meget inspirerende og jeg glædes over de dejlige eksempler der blev fortalt fra allerede aktive læsehunds team. Jeg blev så inspireret så jeg valgte at vi gerne vil være frivillige på vores lokale bibliotek, udover at jeg vil bruge det på mit arbejde.

Culo og jeg besøger stadig vores pleje center som Besøgs hund og spreder glæde hos de ældre. Det er utroligt hvad et besøg hver 14 dag i en times tid kan gøre, men det er meget værdsat af både personale og borgere, som glæder sig til snakken med Culo og at få lov at gi ham lidt godbidder.

Så har vi fået et “ferie barn” i huset. Lapinlumon Ristin, en lille sød tæve er kommet ned til os fra Sarah Brandes kennel Lapinlumon i Sverige. Ristin skal være her i en tid, da hun skal HD fotograferes her i DK.

Så har jeg arrangeret hyrde træf for hvalpe efter mine drenge, her den 18.6. jeg glæder mig meget til at se om der er instinkt hos deres afkommer. 

 Så lidt er der da sket her i hundehuset. 

God sommer.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *