Løbetid, parring, pasning af hund, afrejse af sidste hvalp..

23. sep 2017

Skrevet af Karina

Udgivet d. 23. sep 2017

SÅ… Efter 4 mdr. med “gæste” hund er vi nu kun os selv her i hundehuset.

Lilla Aulis Enkeli Ammi, skulle jo til Skotland. Og der er helt klare retningslinjer, som EU i nogle lande har indført og dem SKAL man overholde for at importere dyr.

dette betød at Ammi skulle blive her til hun er 15 uger gammel, for hun skal have rabbies vaccine, denne må først gives når hunden er 12 uger gammel og denne skal have siddet i kroppen i 3 uger før hunden må flytts over landegrænser, dette gælder dog ikke ved import til Danmark og Norgen. Men andre lande har disse regler. Samt at hun skal have fået ormekur, noget med 12 -48 timer inden hun føres ud af landet.

Men nu var Ken og hente hende og de har lidt tid sammen her i DK inden de rejser afsted mod Skotland mandag.

Så har vi haft besøg af Sisko, som er blevet passet her mens hendes familie har været på ferie. det var dejligt at se Sisko igen, hun havde en fantastisk uge med lille Ammi, det var helt klart at de to vidste godt hvem de var, nemlig mor og datter.

Så har Luna været i løbetid 3 mdr før forventet, men hun valgte at juster ind så hun var i løbetid næsten samtidig med Dunja. Dunja startede løbetid en uge efter luna. Så vi havde lige en længere periode med højløb nu de kom lige efter hinanden, hvor drengene de stressede.

Men men men 🙂 Dunja var jo ikk ehjemme i hele sin højløbske periode, nej for vi tog til Sverige og parrede med Lapinlumon Addja. De to hunde var på bølgelængde med det samme de så hinanden og de parrede meget hurtig.

Det blev til 2 vellykkede parringer, så nu er der kun tilbage at krydse fingre og vente og håbe på at der kommer små hvalpe til november.

Vi var også en tur i Sveige for at udstille Luna, hvis hun får et svensk cert, så vil hun nemlig blive Svensk udstillings champion, den dag hun får sit sidste cert her hjmme i Danmark. desværre var det ikke vores dag i Eslöv, men vi prøver bare igen en anden gang, det er jo altid hyggeligt at mødes med alle hundevennerne fra ind og udland på udstillingerne også er det jo en fornøjelse at se på smukke hunde.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *