Mens vi venter..

26. feb 2020

Skrevet af Karina

Udgivet d. 26. feb 2020

Mens vi venter p åat Malous hvalpe skal komme til verden er det nærliggende at fortælle lidt her på siden.

Hyrdning er jo en hundetrænings form som jeg holder meget af og har udøvet i en del år. Dette har medført at jeg er blevet valgt ind i Hyrde udvalget i Spidshundeklubben, som er den specialklub som vores race hører under. Jeg har nogle arrangementer i ærmet, men lige nu er den vilde jagt i gang med at finde træningsmuligheder i jylland for at hjælpe andre medlemmer af spidshundeklubben med hyrdene racer kan komme igang med at hyrdetræne, hvis de skulle have lyste. 

Lille Kim Aulis Enkeli Pianomand er som den sidste fra mit seneste kuld, rejst til hans nye hjem i Sverige. Kim samejer jeg med to andre opdrættere i Sverige nemlig Kennel Black Track’s og Lapinpoika’s Kim vil jeg følge tæt, og samarbejde omkring, og have med på udvalgte udstillinger i DK, samt at hvis alt er som det skal være, så vil han indgå i avlen her.

Både lille Kim og Syrenprinsessen Molly hans søster, har været på deres første udstilling, det gik fint. Det var international udstilling i Fredericia, Lille Kim blev 3. bedste baby han hvalp med SL (Særdeles Lovende). Søster Molly, blev 2. bedste baby tæve hvalp med SL. Så jeg er stolt af min små hvalpe, som tog hele det store postyr som der er i en stor stor hal som Fredericia Messecenter er, fyldt op med hunde over alt. 

Bastian var også med, og fik en fin kritik med Excelent og blev 3.bedst ei åben klasse.

Lille Prinsesse Disa, hun gav den gas på samme udstilling, og hun fik Excelent med CK, blev bedste junior tæve med Junior cert og blev 3. bedste tæve. SÅ nu er Disa Dansk Junior Champion :D

Så vi er klar til årets udstillings sæson …. 

Derudover så har Aulis Enkeli Cleo og Aulis Enkeli Daimi (Disa) været til dyrelægen og fået foretaget de sundhedsundersøgelser der skal til for at kunne gå i avl. Man er altid så nervøs, for om det nu går godt og det må jeg sige der er.

Cleo har fået HD: C AD:0 Øjne UA. PRA fri, Pompes Fri 

Disa har fået HD:A AD:0 Øjne:UA. PRA: Fri Pompes:fri. 

Lapinpoika’s Fresca var også med for lige at få fornyet hendes øjnlysning, hun er blevet øjnlyst UA, så hun er også klar til at blive parret ved næste løbetid.

I marts måned vil Lapinlumon Culo, Lapinlumon Lapintyttö (Luna) og Aulis Enkeli Bastian blive øjnlyst.

og mens vi venter, ja, så venter vi faktisk også på at Luna skal komme i løbetid, som jeg forventer hun vil komm ei marts måned, så vil hun blive parret med Bastian.  Men lige nu er det Malou og Bastians små hvalpe vi glæder os til at tage imod. 🙂

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *