Så flyttede B-kuldet.

15. jan 2018

Skrevet af Karina

Udgivet d. 15. jan 2018

Så kom dagen hvor B kuldet rejste hjemmefra. Det er aldrig sjovt at sige farvel til de små guldklubper, som man har puslet og hygget om i 8 uger, og inden da snakket til gennem tævens mave, mens man drømte om hvad der mon lå der inde og ventede på at komme ud.

Aulis Enkeli Bjørn er rejst til Allerød og kommer til at hedde Baldur. Aulis Enkeli Barko er rejst til Århus og heder nu Huxi. Aulis Enkeli Bastian beholder sit navn og flytter til Næstved. Bastian forbliver min hund, men som en udstationering, da jeg håber at han engang vil kunne blive min nye avls han.

Planerne er allerede igang omkring næste kuld, som bliver med Luna og Elmo. Elmo har jeg fået lov at låne ned fra Sarah i Sverige som har hentet Elmo i Finland. Elmo er det skønneste match til Luna. og jeg forventer mig meget af denne kombination. Derfor søger jeg også en udstationerings familie.

Ellers så er vi startet op på hundetræning med Fresca inde i ridehus her i vinter og det er skønt at få lov at arbejde med hende, hun er så tændt på det og vil så gerne, trods hendes unge alder. 

Vi har også været så heldig at komme med på et sportræningshld, da der er en som er ved at skulle uddanne sporhundetræner, så hun søgte nogle kusister, så det er jeg igang med, med Luna og Dunja.

Udstillings sæson står lige for døren og snart skal vi afsted til årest første DKK udstilling, denne er i Fredericia. Det har været dejligt med en pause, men jeg glæder migogså til at komme igang igen, det er altid hyggeligt at hilse på udstillings vennerne samt at se flotte hunde i ringen.

Sofus arbejder stadig hver mandag som pædagog hund på mit arbejde, vi går dog og overvejer at han skal have lov at gå på pension, da han nu har gjort det i snart 5 år og det er hårdt arbejde, for en ldre hund. Sofus nåede i 2018 i den korte tid han har været veteran at blive årets veteran vinder i DKK2017 samt at blive veteran klub champion i Spidshundeklubben. Dette er jeg meget stolt over, at min gamle cirkus hest trods alt stadig kan springe rundt i ringen og placere sig blandt de 4 bedste hanner på div. udstillinger. 

I ønskes allesammen et rigti ggodt nytår. 

på billedet Fidelis Elmo.

Du vil måske også synes om:

Aulis Enkeli Oda.

Aulis Enkeli Oda.

Den 17.04.24 fik Aulis Enkeli Hilde hendes ene hvalp, sammen med Aulis Enkeli Gorm, til dagligt kaldet for Hendo....

Vellykket parring

Vellykket parring

Der har i dag været vellykket parring mellen Aulis Enkeli Idefix & Aulis Enkeli Syrenprinsesse. Man kan læse mere...

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *