Aulis Enkeli Bastians debut

4. mar 2018

Skrevet af Karina

Udgivet d. 4. mar 2018

Så kom dagen hvor Aulis Enkeli Bastian, min udstationerings hanhund, skulle have sin debut i udstillingsringen.

Man må sige han gjorde det med maner, blot 3 mdr gammel og til trods for at der ikke har været trænet udstilling med ham.

Så præsterede han at blive Bedst i racen (BIR) Baby og siden Best in Show (BIS) 2. Det havde jeg aldrig drømt om skulle ske, så jeg er meget stolt.

Han var jo ikke den eneste jeg havde med, jeg havde også Lapinpoika’s Fresca som skulle stille for sidste gang i uofficel klasse, fra næste udstilling så gælder det de officelle klasser, hun blev BIR hvalp. wow jeg var glad.

Lapinlumon Lapintyttö fik en excelent og CK (Champion kvalificeret) og en 2. plads i åbenklasse og reserve cert.

Gamle Aulis (Sofus) han kan stadig det der… Han fik excelent og CK og blev 3. bedste hanhund og siden BIR veeran med veteran cert.

Så jeg er meget stolt af mine hunde, de er en fornøjelse at være afsted med både i og udenfor ringen.

I uge 7 havde jeg fornøjelsen af at passe Aulis Enkeli Bjørn mens hns familie var på ferie, det er dejlig at få lov til at nusse lidt med sine små babyer igen, selvom de er rejst hjemmefra, tak for det, her blev meget stille i huset da han tog hjem, og Fresca savned esin legekammerat.

Vi venter stadig på at Luna skal komme i løbetid, meeeen mon ikke det snart sker, de rer jo forår i luften… Jeg skal nok informere om det her og på facebook siden der følger hjemmesiden her. 

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *