Naturen går sin egne veje

21. apr 2018

Skrevet af Karina

Udgivet d. 21. apr 2018

Det går ikke altid som man ønsker. I marst parrede vi Lapinlumon Lapintyttö med Fiedli Elmo, men desværre er hun gået tom. der er mange faktore som kan spille ind og være årsag til det. Det vil jeg ikke bruge så meget tid på at dvæle i, for jeg kan ikke ændre på det.

Men intet er ikke så skidt at det ikke er godt for noget.

Nu har vi jo fiedlis Elmo her ned ei Dk hos os, og skæbnen ville at samme ag som Luna blev scannet tom, startede Dunja sin løbetid. 

Vi overvejed emeget hvad vi skulle, om vi skal lade de to parre, nu den skønne bamse dreng er her. egentligt var planen at Dunja ikke skulle parres før til næste år, med en anden han. Men jeg var i dialog med to andre opdrættere og de syntes begge at jeg skulle parre Dunja med Elmo nu, Elmo bliver ikk eyngrer og nu han er her. den anden han render ingen steder. 

det skal siges at fra aller første dag Elmo var her i hos os i DK, har ham og Dunja været meget meget glade for hinanden, dunja kastede al sin kærlighed på den store flotte pelsede han, så snart hun mødte ham første gang og de to har knyttet et helt særligt bånd. Så hvis der kommer hvalpe så bliver det er rent kærligheds kuld, hvor hundene selv har valgt hinanden. Så vi håbe at der har været en mening med at Luna gik tom, og at Dunja startede løbetid samme dag.

Vi har været afsted til et par udstillinger, b.la. i Malmø, med Luna og Fresca, Luna blev 2. bedste tæve md recerve cert og CACIB. fresca havde sin debut i de officelle klasser i junior klassen og fik en fin verry good. Hun har brug for mere tid til at færdig udvikle sig og få mere pels, så vi tager alle de udstillinger vi deltager på med hende som træning og god socialisering.

Aulis Enkeli Bastian min udstationerings hund, var med på SPK udstillingen i Årslev, og her blev han BIR baby, hner en utrolig lækker dreng der bar er så glad og frygter intet. også er han jo smuk, syntes hans opdrætter især. 😉

Snart er der Nordisk udstilling og international udstilling i 3 dage i Roskilde, dem glæder vi os til, også må vi se om der lige når at komme en parring inden da. 

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *