Væddeløbsdag i Bjerringbro for Finsk lapphund

7. nov 2023

Skrevet af Karina

Udgivet d. 7. nov 2023

Den sidste weekend i oktober pakkede vi campingvognen og tog til Langå i Jylland nær Bjerringbro.

I Bjerringbro ligger Midtjysk Greay hounds væddeløbsban. Der var der blevet arrangeret at Finsk lapphunde kunne komme og prøve og løbe på sådan en bane efter en mekanisk “kanin”. Hver hund havde 2 løb på banen. Her fra havde vi 4 hunde med, og derud over kom Lapinpoikas Fresca som har været min hund, hun er mor til G og K kuldet hun bor sammen med min udstationeringshund Aulis Enkeli Katinka som også deltog.

Så udover Lapinpoikas Fresca og Aulis Enkeli Katinka (kaldet Tinke) var også Aulis Enkeli Hilde, Aulis Enkeli Jytte, Aulis Enkeli Lily og Pakkaspeikon Tunturivuokko (til dagligt kaldet Halla).

Det er altid en glad dag med en masse glade mennesker og deres hunde som får den sjoveste dag på banen, de får lov at løbe alt et de kan, de skal lige knække koden med at det er den mekaniske kanin de skal løbe efter og for at de kan det er man som ejer nød til at løbe i forvejen og være trækket, det som hundene vil løbe efter, samtidig med de så løber kører den mekaniske kanin afsted og de fleste hunde fanger hurtigt at det er sjovere at jagte den, fordi det er fedt at få lov at løbe alt alt det de kan.

Vi brugte hele lørdagen på banen, men nød fredag aften og søndag morgen i campingvognn, hundene elsker virkelig når vi er på tur i capingvognen, for her er vi tætte sammen og man må sidde oppe i sofaen.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

Efterår

Efterår

18.09.2023. Vi har fået sundhedsundersøgt to hunde Aulis Enkeli Karlo &...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *