Vi har haft travlt

28. maj 2018

Skrevet af Karina

Udgivet d. 28. maj 2018

Vi har haft en masse at se til i de sidste par weekender med hunde ting.

Først så har vi været på 3 dags International og Nordisk udstilling i Roskilde.

På den Nordiske udstilling havde jeg med mig Lapinpoika’s Fresca og Aulis (Sofus). De gjorde det så udemærket begge to. 

Fresca fik en Excelent. Gamle Sofus fik excelent og CK og vandt vetaran klassen med veteran Cert og siden BIR Veteran og derfor nu DANSK VETERAN Champion. Så han kan nu kalde sig for: DKCH-SECH-KLBCH-DKVV17-KLBVECH-DKVCH-KTH B-KTH S-KTH G- AULIS. Det er vi jo ret stolte af.

Lørdag International udstilling var Aulis Enkeli Bastian med og han fik en SL (Særdeles lovende) og blev nr. 2 i baby klassen.

Fresca fik en very good.

Søndag var det kun Fresca der var med og hun fik en Excelent. fresca får altid fine kritikker og dommerene kan godt i hende men det bliver pt. bare til det, da hun ingen stor lang pels har, men vi tror på den nok skal komme.

Så var der 50års jubilæums udstilling i Vejen weekenden efter og der tog jeg over om Fredagen med Lapinpoika’s Fresca og Aulis (Sofus). fresca fik en fin Excelent og en 3. plads i junior tæve klassen.

Sofus derimod, han charmede sig hele vejen til tops g fik hele 2 BIS placeringer. Først fik han excelent og CK og vandt veteran klassen med ordene han løber som en ungdom. Så blev han oven i det BEDSTE hanhund. og BIR Veteran og BIR Også skulle han i Stor ring to gange, først som veteran og siden som bedst i racen. Som veteran løb han helt til tops og blev Best in Show Veteran. til trods for at han var træt, den gamle dreng ove på en lang og varm dag. Så var det BEST in show det galdt, og der fik han en flot 3. plads. Dommeren var vild med ham, og havde han ikke været så træt, så havde han nok også fået en højere placering, men han er jo ingen unghund mere, så det er ok, at yngrer der kan mere, placer sig det bedre end ham, for han var træt og ville helst bare ligge ned til sidst. 

Lørdag var der Nordisk udstilling i Sverige i Hässleholm, og der tog jeg over med lapinpoika’s Fresca og lapinlumon Lapintyttö, nu er hun på igen til udstillinger, da hun ikk eskal have hvalpe. det var en hård dommer fra Finland, så det blev til en Good til Fresca, hun kunne egentligt godt li hende, der var så meget godt ved hende, men hun mangler pels og muskler, men det er noget som kommer med alderen. Luna, fik en very good. 

Så kom weekenden her den 26-27 maj, så skiftede videt pæne udstillings tøj ud med trænings tøjet. Nu skulle der trænes rednings søg. jeg havde arrangeret en trænings weekend med instruktører fra Sverige af, med hvordan man træner sin hund op til at blive søge redningshund. det var utroligt spændende. Der var førstehjælp lagt ind, g vi træned ei mange forskelige miljøer, bla. i skov, omkring bygninger, og på fabrik. det var nogle meget trætte hunde der tog hjem søndag eftermiddag. men meget spændend eog lærrigt var det. Og fresca som va den hund jeg havde valgt at have med, viste at hun kan arbejde i alle slags miljøer og ikke er usikker på fremmede mennesker. Så vi har fået med os nogle ting vi vil arbejde videre på, til næste trænings weekend med redningssøg.

Imens venter vi stadig på at se om Dunja er med hvalpe… men nu er der ikk elangt igen før det kan ses hvis hun er drægtig.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *