Forår 2016

12. mar 2016

Skrevet af Karina

Udgivet d. 12. mar 2016

Så blev det endelig forår.

Vinteren har været en våd omgang sjap, men lidt sne fik vi da glæde af.

Det er ikke fordi der er sket voldsomt meget her i hundehuset, men lidt er også godt.

Vi var afsted på årest sidste udstilling i Spidshundeklubben i december og jeg havede Dunja, Culo og Luna med.

Culo blem BIM og fik det fine vandre billed med hjem som nu hænger dette år og pryder væggen blandt mine rosetter.

Lille Luna havde sin debut, og hvilken en, hun blev BIR baby og BIS4. jeg er meget stolt.

Dunja musen mangler tid til at færdig udvikles og hendes hale vil ikke rigtig op på ryggen på udstillinger, så vi måtte takke for en exc. det var rigtig fint.

Så har vi været på et enkelt skue i her i februar måned for lige at pudsse os af, det gik fint.

Årest første udstilling for os var i Spidshunde klubben i Hårlev den 05.03. 

jeg havde Luna,Dunja, Sisko, Senja, og Culo med. Luna blev BIR hvalp med SL, Dunja fik en good, hun mangler tid, så hun var fuldstændig uden underuld, og hun er løs i fronten som gør at hun padler en del, dette er vi igang med at rette op på, ved at hun svømmer en gang om ugen også er der hendes hale som ikke altid vil komme op. Senja fik også en good. hun løb ellers fint og stod flot, og ser fin ud, en tæve til den kræftigge side, men hun vil ikke vise tænder, så Kim og Bettina, min udstationerings familie, har fået til opgave at træne Senja i dette. Sisko pigen, som bor hos min udstationerings familie Simone og rené, den milde fine pige, stod så fin med en flot flot pels, hun fik en very good, hun skal blive lidt mere fortrolig med udstillings livet, så skal hun nok få nogle gode placeringer. Culo drengen han blev så 4. bedste hanhund. og det er vi meget stolte af.

Så har jeg faktisk startet med at træne Luna 6 mdr gammel på Culos lydigheds hold, hvor vi træner hen mod konkurrence, hun er så tændt og har en fest når vi træner så det er så sjovt. 

Alle hunde går til træning og er glade for det. Vi har endda fået taget hul på hyrde træningen igen, efter et års tid med en pause fra det. Det var godt at komme igang igen og nu med pigerne, som har flair for det.

Vi har også fået øjnlyst Culo, da hans øjnlysning var 3 år gammel, så ville jeg gerne lige se om hans øjne stadig var fine og det var de, de var helt uden anmærkninger. Dunja blev også øjnlyst, så vi kan se om hendes øjne er fine, og om der var grobund for at fortsætte avls godkendelsen af hende. Hendes øjne var også uden anmærkninger.

Vi er begyndt at gå til svømning med pigerne og når de har fundet ud af det og er blevet fortrolige med det, vil jeg også begynde at svømme træne med drengene, det er en god form for motion og den er ikke så hård/belastende for knoglerne for hunde, som løb og cykling feks er.

Så der sker altid lidt her i hundehuset på Ahornvej. :-))

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *