Hurra hurra hurra

29. nov 2015

Skrevet af Karina

Udgivet d. 29. nov 2015

Jamen som tiden den dog flyver afsted og hjemmesiden har været glemt lidt.

Men nu er jeg her.

Siden sidst har vi jo fået en ny lille hund i huset, Lille Lapinlumon Lapintyttö som vi klader for Luna.

Sikke med liv her er kommet.

Dunja har jo været et prægt eksemplar af en hvalp, så rolig og så kælen og så nem og arbejdsom og lærevillig.

Så vi havd ehelt glemt hvordan det var at have en hvalp der gør hele tiden, der bider i ens hænder, bukseben, hoppe rop, løber med ens strømper, gnaver i paneler, graver hulle ri haven, hiver planter op osv osv…

Men det er vi blevet minde tom med lille Luna, for hun har fart på. 🙂

Så jeg er så glad for at Lille Dunja hun er så tålmodig og gør et kæmpe arbejde med at hjælpe med at opdrage på Luna. Drengene de gide rikke rigtigt, de skal nok sætte hende på plads når hun il tage deres mad, eller plads. Men Dunja er lege tanten, hun bruger timer på at lege med Luna og der igennem opdrage på hende med at bide det skal man ikke osv.

Men en lille pige der bestemt ikk ee rbange for noget, hun vil så gerne ud og opleve livet, køre i bil uden problemer, spæner der ud af når vi går tur og syntes at hundetræning det er en fest for hende.

Dunja har i mellem tiden været i sin første løbetid. Så skulle vi stå vores første prøve med at have entæve i løbetid under samme tag med 2 hanhunde, der godt ved havd det vil sige at parre.

det gik godt, ligeindtil at Dunja blev højløbsk og hun kom hjem og være hos mine forældre i to en halv dag, mere kunne de ikke have hende pga. af min gamle mormor lå for døden. så vi måtte tage Dunja hjem igen, og det senarie, med at der kom en tæve der er højløbsk ind i huset vækkede et mønster i drengene, det plejer jo at betyde “vi skal parre” så hjernen blev slået fra og instinktet tog over, de pev og pev og stressede meget. 

Heldigvis kom gode venner os til undsætning og tog Dunja hjem til dem, de sidste par dage af hendes løbetid. 🙂

Så står årets sidste udstilling for døren, det bliver Lunas debut og det glæder jeg mig meget til, der er 2 andre tæve ri baby klassen, så det er jo lidt sjovere når der reaelt er konkurrence. 

Så vi vil ønske jer alle en rigtig god 1. søndag i advedt. 🙂

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *