Vi er her stadig

19. sep 2023

Skrevet af Karina

Udgivet d. 19. sep 2023

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens 2-dags udstilling også har vi været i Sverige. Jeg havde håber at Halla ville kunne nå at få det sidste Svenske cert hun mangle for at blive Svensk udstillings champion, inden hun hun skal have hvalpe, men sådan gik det ikke. Nu håber vi så bare at hun holder føringen til at blive årets Finsk Lapphund tæve 2023 i Spidshundeklubben. Jeg håber at Halla vil blive parret her i starten af november. Molly pigen venter vi også på løbetid hos, det er lidt mere uforudsigeligt hvornår den kommer, for hun har ikke haft en fast cyklus efter hun har haft hvalpe, så vi går og holder øje, men vi forventer at den kommer her efteråret/start vintermånederne også skal hun parres med Idefix, jeg er SÅ spændt på hvordan typen af hvalpe bliver efter de to.

Til Oktober skal 5 hunde øjnlyses, så vi sikrer os at vi avler på raske hunde uden arvelige øjenlidelser. Øjet ændrer sig hele livet, derfor er det vigtigt at man ind i mellem og gerne inden for 1 år før en parring tjekker dem.

Jeg bliver så glad når jeg får opdateringer fra mine hvalpekøber om hvordan hundene har det. Aulis Enkeli Jeppe(Jobbe) og Aulis Enkeli Janus (Janu) har været afsted til K9-Bathlon, et motionsløb med udfordringer, både af visuel karakter og fysiske forhindringer der skal passeres. Det er fedt at se de glade hunde og høre om oplevelserne.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Efterår

Efterår

18.09.2023. Vi har fået sundhedsundersøgt to hunde Aulis Enkeli Karlo &...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *