Én uge tilbage

4. jun 2017

Skrevet af Karina

Udgivet d. 4. jun 2017

Så er der kun én uge tilbage til at Sisko skal ndkomme med sine hvalpe. Vi er meget spændte. Sisko er jo en hund som jeg har udstationeret, så hun flyttede hjem til os i torsdags. Sisko er vant til at være her hjemme og trives i flokken med mine hunde. Så det er ikke den største omvæltning for hende.

Føde kassen er gjort klar og der er kun tilbage at vente og vente….

Hvalpene er nu fuldborne og ligger inde i livmoderhornene med pels og det hele, de skal bare øge deres vægt den sidste uge. hvalpe født efter dag 56 og før dag 63 vil, men lidt hjælp kunne overleve. 

Dkk søgte drægtige tæver i forbindelse med at nogle dyrelæger skulle ve sig i at scanne. dette tilbud benyttede vi os af, da Sisko var så langt henne i forlbet, var det køn og antal og fastsættelse af fødsels dag, de scannede efter. de kunn emed tydelighed se en tæve, de andre lå ikke rigtigt til at de kunn escanne kn på dem. de kunne se 4 hvalpe med sikkerhed, men en 5. kunne snilt ligge højre oppe bag ribbenene. de satte termins datoen til den 11. eller 12. juni, den ene dyrelæge mente den 11. den anden den 12. så vi må se. De ter nu også de to datoer jeg selv har kredset omkring. 🙂

Lapinpoikas Baccus som er far til hvalpene har lige været ved dyrelægen for at få lavet Pompes test, så hans status for dette bliver kendt. det er ikke et avls krav, og da Sisko er testet fri, kan hvalpene højest blive bærer af dette gen. men nu venter vi spændt på resultatet, så det også kan blive registreret i DKK. 

Du vil måske også synes om:

Aulis Enkeli Oda.

Aulis Enkeli Oda.

Den 17.04.24 fik Aulis Enkeli Hilde hendes ene hvalp, sammen med Aulis Enkeli Gorm, til dagligt kaldet for Hendo....

Vellykket parring

Vellykket parring

Der har i dag været vellykket parring mellen Aulis Enkeli Idefix & Aulis Enkeli Syrenprinsesse. Man kan læse mere...

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *