Foråret er over os

16. mar 2024

Skrevet af Karina

Udgivet d. 16. mar 2024

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe.

Undervejs havde vi en underlig oplevelse, at have hvalpekøbere som først havde givet tilkendegivelse af at de gerne ville have en hvalp, i 4 uger var de tavse og ikke kommenterede på nogle billeder. Først da jeg skrev direkte til dem og spurgte om de stadig var interesseret i en hvalp? – kom udmeldingen, de ville have en der var lys…

I mine øjne har den perfekte hvalp/hund ingen farve, tænk hvis man fik en hvid hund som bare havde et kæmpe behov for træning og stimulering, mere end klap og kæl, en som skræppede voldsomt pga. manglende udfordring, og man bare ikke var den type person som kunne/ønskede at give hunden dette. Hvad er det så værd at hunden er hvid, som man helt ønsker sig?? Hvis nu en sort hund havde alle de kvaliteterog egenskaber i dens personlighed som matchede ens liv bedst.

Det er også sådan med en finsk lapphund at de fødes oftest uden aftegninger og mørkere end hvad de bliver som voksne. de er som små forvandlingskugler. Så det kan undre mig meget at man kan fravælge en sund og rask hund fordi den har “forkert” farve.

Men det er blot tanker fra en opdrætter, jeg fik afsat alle mine hvalpe til gode hjem som elsker deres sm hvalpe uanset hvordan de ser ud.

Derfor vil jeg her under vise to billeder her af en af N-hvalpene som ny født og som 8 uger. Og hvalpen den kommer til at ændre sig mere endnu, er min overbevisning. Der findes mange andre tilfælde af lapphunde som har set meget mørkere ud end denne skønhed ved fødslen som er blevet fantastisk smukke lyse vildtfarvet som voksen.

Så mit korte budskab er den perfekte hund har ingen farve.

Du vil måske også synes om:

2 nye til teamet

2 nye til teamet

Ja, her i løbet af efteråret 2023, var der nogle hunde som blev udstationeret, en måtte desværre udelukkes fra avl, da...

RUKKA PETS

RUKKA PETS

Vi er blevet ambassadør for RUKKA PETS, det betyder at vi indimellem tester forskellige produkter af, af deres...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *