Hvalpe på vej..

1. apr 2020

Skrevet af Karina

Udgivet d. 1. apr 2020

Så titter foråret frem, selvom tiderne er lidt triste pga. vores situatione i verden med coronaen, men heldigvis må vores hunde godt omgås hinanden og komme tæt på hinanden. I takt med at foråret er kommet så er løbetiderne også kommet hos tæverne.

Vi har nu parret DKUCH-KBHJUV16 Lapinlumon Lapintyttö aka Luna med DKJUCH-KLBJCH-KLBJUV19. Aulis Enkeli.

Det er et drømme match, at kunne parre to af mine egne hunde, også endda to vi syntes er meget fine og i den grad typekorrekte. Så vi glæder os meget til at se hvad de to får lavet sammen.

Jeg har allerede en del skrevet op til dette kuld, derfor tager jeg ikke imod flere henvendelser hertil, men skulle der komme flere hvalpe end hvad jeg har skrevet op, så annoncer jeg det her på siden eller på min Facebook side, eller på købhund.dk.

De små hvalpe vi pt har med Lapinlunas Ronjatar aka Malou som jeg har lånt ind i mit opdræt, trives og udvikler sig som de skal, de har nu rundet de 4 uger og er i fuld gang med at indtage verden og udforske den. de hvalpe er også alle solgt.

Jeg planlægger et kuld hvape sener ei år, også med to af mine egne hunde, nemlig Lapinpoika’s Fresca og Lapinlumon Culo, jeg glæder mig SÅ meget, for jeg syntes min Culo er ne meget unik og meget mild og meget blød og smuk hund, og jeg tænker han er brugt alt for lidt i avl, trods hans ellers meget meget gode temperament, aldrig har Culo været oppe og slås, aldrig har Culo måtte hævde sig over andre, han er god og rolig og glad som dagen er lang og han har en formidabl flot pels, derfor vil jeg bruge ham nu til Frescas første kuld hvalpe.

lidt billeder her under af de små 4 ugers hvalpe og af Culo.

Du vil måske også synes om:

P- kuldet er født.

P- kuldet er født.

Tirsdag den 11.06.24 fødte Aulis Enkeli Syrenprinsesse, Molly i daglig tale 5 hvalpe. 4 tæver og 1 han. De er...

Hvalpe på vej

Hvalpe på vej

Hurraaaa. I dag er Aulis Enkeli Syrenprinsesse - Molly, blevet drægtigheds scannet og hun er med hvalpe. Vi er så...

Aulis Enkeli Oda.

Aulis Enkeli Oda.

Den 17.04.24 fik Aulis Enkeli Hilde hendes ene hvalp, sammen med Aulis Enkeli Gorm, til dagligt kaldet for Hendo....

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *