Ny hjemmeside.

19. aug 2023

Skrevet af Karina

Udgivet d. 19. aug 2023

Velkommen til hjemmesiden her.

Min hjemmeside er blevet flyttet fra en udbyder til en ny og denne er den nye.

Der er sket ting her på kennelen siden 2021.. men pga. den lidt besværlige gamle hjemmeside så er det ikke alle blokindlæg der er kommet med over på den nye. Men nu er vi i luften.

Her i løbet af sommeren 2023 er Pakkaspeikon Tunturivuokko – Halla blevet ikke kun Dansk champion men også Norsk Champion. Lumikedon Urbaani Legenda -Petu mangler kun ét cert for at blive både Dansk, Norsk og Svensk Champion, så det håber vi på snart lykkes.

Jeg har opdateret hvalpeplanerne for 2024 og 2025. Man er velkommen til at tage kontakt hvos man er interesseret i en hvalp fra en af de planlagte kuld. Der er lige lidt småting der skal falde på plads før jeg kan offentliggøre hvilken hanhund der skal bruges sammen med Aulis Enkeli Hilde.

alt er jo med det forbehold at det lykkes og det kan jo ske at hanhuden bliver skiftet ud med en anden, hvis vi oplever at det vil være bedst af forskellige årsager, men som udgangspunkt så er det dette der er planen.

Jeg søger en udstationerings familie til en hvalp efter Molly og Idefix, samt så hvis dette har interesse så skriv en mail til mig.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

2 nye til teamet

2 nye til teamet

Ja, her i løbet af efteråret 2023, var der nogle hunde som blev udstationeret, en måtte desværre udelukkes fra avl, da...

RUKKA PETS

RUKKA PETS

Vi er blevet ambassadør for RUKKA PETS, det betyder at vi indimellem tester forskellige produkter af, af deres...

1 Kommentar

  1. Heidi Nielsen

    Tillykke med din nye hjemmeside. Jeg ser frem til at studere den nærmere.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *