Så vi igang igen

24. aug 2020

Skrevet af Karina

Udgivet d. 24. aug 2020

Coronaen, som alle ved satte jo en brat stopper for alt i foråret, den har stadig sin påvirkning i hundeverden, i kraft af at DKK har aflyst ALLE deres udstillinger, og at Spidshundeklubben har måtte aflyse nogle, og lave begrænsninger på dem de har valgt at gennemføre.

Søndag den 23.8 kom vi så småt igang igen med udstillingerne, det var spidshundeklubbens dobbelt udstilling, 2 på en dag.

Med mig havde jeg jo min ny-impoterede dreng fra Finland, Lumikedom Urbaani Legenda – Petu. Han løb sig så fint til at få SL og blive BIR hvalp. på begge udstillingerne.

Aulis Enkeli Syrenprinsesse – Molly, fik sin debut i de officelle klasser, hun er ingen udstillingshund, men hun skal have nogle bedømmelser inden hun skal bruges i avl, hvis alle sundhedstingene vel og mærke er i odren. Molly fik Very good på begge udstillinger, min lille hoppe prinsesse.

Aulis Enkeli Daimi – Disa, fik en Excelent på den ene udstilling og fik en very good på den anden,

Aulis Enkeli Bastian min egen opdrættede flotte hanhund, fik excelent og CK og blev bedste hanhund med cert og er derfor nu Dansk Champion. Han blev endda også BIM på den første udstilling. På den anden fik han excelent og CK og blev 2. bedste hanhund.

Jeg er møg stolt af min dreng, han er så god både indvendigt og udvendigt.

på udstillingen fik vi aller nådigst lov til at få besøg af Bastians søn, lille Aulis Enkeli Falke- Boazu, min udstationerings hund, som skulle se hvad en udstilling er for noget, inden han skal igang med dette.

Men mens det har været sommer har vi haft tæver i løbetid og Lapinpoikas Fresca er blevet parret med min gamle blide rolige Lapinlumon Culo, de to havde nogle vellykkede parringer og nu er Fresca blevet scannet drægtig, så vi venter hvalpe til september.

Efteråret kommer til at byde på uddannelse for mig, da jeg snart skal igang med hundeholderuddannelsen og har i den forbindelse fået CVR-nummer.

Jeg har meldt mig til lidt forskellige kurser så jeg er up-to date indenfor hundeverden, alt sammen noget jeg ser meget frem til.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Årets sidste udstilling.

Årets sidste udstilling.

Den 02.12.23 var vi til årets sidste udstilling i Spidshundeklubben. Det var der hvor Pakkaspeikon Tunturivuokko~Halla...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *