Udstilling og skolehund

23. sep 2016

Skrevet af Karina

Udgivet d. 23. sep 2016

Den 17.09. var vi afsted på international udstilling i Hillerød, med pigerne Luna og Dunja, det gik rigtig godt for begge piger. Luna blev 3. bedste tæve i en alder af 1 år og vandt junior tæve klassen og kan derfor nu kalde sig for KBH junior vinder 2016. Dunja fik en excelent og blev 3. bedst i mellem klassen med tæver. detter er vi meget tilfredse med.

Sofus og jeg er jo igang med vores skolehunds ekvipage uddannelse og har nu været afsted 2 gange. Uddannelsen foregår i Skive og vi er så heldige at vi kan overnatte hos den skønneste familie der bor derover som også har en lapphund.

Det er meget spændende og lærrigt. Vi har jo selv været igang i lidt over et års tid inden, så det bliver godt at få alle teorierne på plads samt at vi nu er godkendt til dette,  så det ikke bare er en kæle hund der er med på arbejde, men at vi rent faktisk er blevet vurderet til at kunne mestre dette arbejde sammen. Vi arbejder bla. med relationer og konflikthåndtering via ekstanalisering med Sofis, og vi bruger Sofus til at lege læring ind hvor han er det fælles 3. også bruger vi også Sofus til at højne selvværd hos nogle børn og højne status. dette er en stor drøm der er gået i opfyldelse, at komme ind på denne uddannelse og at få lov at vise hvilken foreskel det kan gøre at bruge hund i det pædagogiske arbejde, hunden kan ikke gøre det alene, men ved at jeg som pædagog sætter den i spil, så kan der opstå læring og mestring og erfarings dannelse hos børnene.

Dunja går vi og holder lidt øje med om der snart er en løbetid på vej.:-)

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Årets sidste udstilling.

Årets sidste udstilling.

Den 02.12.23 var vi til årets sidste udstilling i Spidshundeklubben. Det var der hvor Pakkaspeikon Tunturivuokko~Halla...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *