Fantastisk

10. dec 2018

Skrevet af Karina

Udgivet d. 10. dec 2018

Så var vi afsted på årets sidste udstilling i Spidshundeklubben.

Dette er en særlig udstilling, for det er der man kåre årets mest vindene hunde.

Og minsanten, min gamle dreng Aulis tildagligt kaldet Sofus, han blev årets mest vindene hanhund af de finsk lapphund 2018, han blev årets mest vindene finsk lapphund veteran og oveni købet årets 4. mest vindene veteran af alle racerne i spidshundeklubben. Så jeg er klart nok pave stolt af min dreng. Tænk at i en alder af næsten 10 år så placer han sig som årets bedste hanhund blandt så mange flotte og meget yngre hunde.

Til at dømme årets sidste udstilling var Dommer Toni Jackson, fra England kommet, hun er race specialist og opdrætter selv racen. Nok også derfor at der var tilmeldt over 70 finske lapphunde til denne udstilling.

Ud af alle hannerne der blev min Aulis Enkeli Bastian 4. bedste hanhund med junior cert, klub junior cert og recerve cert. Han blev BIR junior og BIS3 junior den dag. En helt fantastisk oplevelse. Jeg er SÅ stolt af mit opdræt og af ham i særdeleshed.

Lille Aulis Enkeli Cleo var også med, hun er meget ufærdig i sin udvikling lige nu, så det blev en Lovende i baby klassen.

Lapinpoika’s Fresca stillede i junior klassen og jeg havde ingen forventninger, da hun er kort pelset, men hun fik excelent og blev 2. bedste junior tæve, hun er også helt igennem fantastisk skruet sammen med vinkler og bevægelser mm, hun har bare ikke megen pels.

Lapinlumon Lapintyttö aka Luna, debuterede i champion klassen og fik en excelent og ck og blev 3. bedste champion tæve.

Og ja, så kom dagen hvor Luna skulle drægtighedsscannes og ja hun venter hvalpe. Vi glæder os meget til de små kommer i starten af januar.

pt. tager vi ikke imod flere hvalpe interesserede, da vi allerede har nogle skrevet op.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Årets sidste udstilling.

Årets sidste udstilling.

Den 02.12.23 var vi til årets sidste udstilling i Spidshundeklubben. Det var der hvor Pakkaspeikon Tunturivuokko~Halla...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *