Sikke en debut

11. okt 2018

Skrevet af Karina

Udgivet d. 11. okt 2018

Den. 5.10.18 fyldte Aulis Enkeli Cleo 3 mdr. og der skulle hun med på sin første udstilling.

Vi havde taget turen til nordjylland, Cleo, Bastian, Fresca, Luna, Sofus og jeg. Vi skulle udstille i Nørager i spidshundeklubben.

knapt 40 hunde var tilmeldt. Først var Cleo i ringen, og hun vandt sin klasse over 2 andre fine baby tæver, hun blev siden BIM baby. (Bedst i modsat køn)Jeg er meget solt af hende, hun gjorde det så flot, taget i betragtning af at hun aldrig har prøvet det før, så tog hun hele oplevelsen med lang køretur, overnatning fremmed sted og en amsse hunde omkringsig og mennesker, helt cool. 

Bastian vandt junior han klassen med Excelent, han fik desværre ingen CK (champion kvalificeret) da dommeren syntes han stadig har lidt for meget hvalpepels blandet med voksen pels og det er rigtig nok, pels mangler Bastian ikke. 

Fresca fik en very good og blev nr. 2 i hendes junior tæve klasse, hun har brug for mere tid til at færdig uvikles og dette er også korrekt.

Luna, min lille prinsesse, hun vandt åben klasse med Excelent og CK og blev bedste tæve og enda BIM og hun fik cert, hvilket betyder at nu er Luna Dansk champion. Jeg er SÅ glad og pave stolt af min lille fine pige. 

Gamle Sofus (Aulis) han vandt >Veteran klassen med excelent og CK og blev siden 2. bedste hanhund. han blev BI veteran og han blev BIS2. hold op en dejlig oplevelse, min gamle dreng som bare gør det så godt i ringen, han elsker at være sammen med mig og at vi laver noget sammen, bare ham g jeg og at udstille handler meget om at have en god kontakt. 

Så det var hele turen til nordjyland værd.

Vi har også været på nattrim, Dunja, Culo og Bastian. Nattrim er et orienterings løb rundt i Herlufholm skoven, efter mørkets frembrud, hvor man skal løse forskellige opgaver sammen med sin hund. Vi havde formået at samle et hold stortset kun beståene af Lapphunde, vi fik placeret jævnt i midten af alle de konkurrerende hold. 

Fresca og jeg har været på et kropskontrols kursus, hvilket vi begge syntes var rigtig sjovt, det var meget med at “kravle” rundt på forskellige ting og have styr på sine ben og bagpart, Fresca er jo en pige som bare kaster sig ud i ting som dette, hun elsker det at få lov at lege på en anderledes måde og bruge kroppen. 

I efterårs ferien skal vi ud og vandre vi ska lvandre sammen med en gruppe andre lapphunde rundt på langeland, det skal nok blive hyggeligt.

Vi venter stadig på at Luna skal komme i løbetid, hvor hun så vil blive parret med Culo. 

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Årets sidste udstilling.

Årets sidste udstilling.

Den 02.12.23 var vi til årets sidste udstilling i Spidshundeklubben. Det var der hvor Pakkaspeikon Tunturivuokko~Halla...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *