Vellykket parring

29. jan 2015

Skrevet af Karina

Udgivet d. 29. jan 2015

I slutningen af uge 4 og starten af uge 5 parrede Happy Lapp Betty Boop og Black Tracks Votsi.

de var så gode, den sidste gang de var sammen løb de vildt rundt i haven, for at varme op, så gimped ede lidt for at blive tændte og ja vupti, så hang de sammen i 15-18 min tid, så det hele var overstået på 30 min. ;)

så nu går vi og håber og krydser fingre og tæller dagene til den forventede fødsel, som kan falde så perfekt lige til påske også er hvalpene klar til at rejse ud i verden til Pindse. :)

kunne man tænke sig en hvalp fra denne parring kan man kontakte Majbritt og Finn og læse mere om det på deres hjemmeside: www.kennelmajbrittslapphund.dk

Udover parringen her, så er vi også kommet igang med træningen efter den lange vinter pause, det er stadig lidt koldt og vådt, men det er dejligt at komme afsted med drengene.

vi ser nu frem mod lidt bedre vejr, så vi rigtig kan komme igang især med agilityen, men det er for farligt for hund og fører endnu når det er så muddret og smattet. 

Også er det nu at jeg har det som en gammel cirkus hest… jeg kan så småt begynde at lugte savsmulden… sidste udstilling var i starten af december, nu er det lige ved at være at vi skal afsted til dette års første udstilling, nemlig den 7.2 i Fredericia. vi glæder os til at se alle de andre lapphunde venner og gerne møde nye. 🙂 også at komme ind i ringen igen. 

Vi har endelig også fået “endeligt” godkendt vores kennel, da vi har været i kontakt med vores kennel kontakt, som jeg har haft en hyggelig snak med, så nu er alle formaliteter i orden. Det er jo dejligt. 

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *