Foråret er kommet

18. apr 2015

Skrevet af Karina

Udgivet d. 18. apr 2015

Ja så er det vist tid til en lille opdatering..

Ikke fordi de rer sket så meget, men lidt er også godt.

Lille Dunja trives og har det godt, snart skal hun afsted på sin første udstilling og intet mindre end den Internationale dobbelt udstilling i Roskilde kan gøre det. det var også her Lille Culo havde sin debut i sin tid for 4 år siden. Dog skal Dunja kun med den ene dag.

Hvalpene hos Kennel Majbritts lapphund trives og vokser kolosalt meget, alle 6 hvalpe var afsat allerede ved fødslen og flere kunne havde været afsat. den store interesse for vores dejlige race er vi jo glade for. det er jo en skøn race.

Tøserne i kuldet, som jo klart nok har en del af min opmærksomhed, da jeg skal have en af dem udstationeret, trives også godt, den ene er blevet mere og mere brun vildtfarvet og den anden er helt klart sort. Hvem det er der bliver min lille Caya, ved jeg ikke endnu. Navnet Caya er valgt, som en lille gestus til min brors første datter, som også hedder Kaja, hun er så glad for alle mine hunde og kan få en hel dag til at gå med bare at passe og nusse og hygge om dem. Så en hund skulle nu det kunne lade sig gøre, opkaldes efter hende. Men om Bettina og Kim som Caya skal bo hos, vælger at blive ved med at kalde hende for det, er op til dem.

Ja så havde Lapinlumon Culo jo været på kærligheds ferie i Sverige op til påske, men uden held, det er ikke let når to unge uerfarene hunde skal parre for første gang, så det endte med en plan B skulle til.

Da Karian Ruby og jeg begyndte at tale sammen i sin tid, var det oprindeligt Sofus hun gerne ville bruge i en parring med hendes Winners Team’s Fiffi, men som tiden gik og vi fik snakket blev vi enige om at det måske ville være bedre med Culo. Vi overvejede meget, mødtes i København med hundene for at se hvem der passede bedst sammen. Billeder af aner blev googlet frem og “billed stamtavler” blev lavet for alle 3 hunde. alt blev nøje overvejet og vi besluttede os for Culo og Fiffi. Sikke en pels de hvalpe efter de to ville have kunne have fået.

Men det gik ikke… Desværre!!!

Og hvad gør man så, når ikke engang dyrelægen kan tappe Culo og insiminere, pga. af stress ? En erfaren hanhund må til. Og da vi havde haft overvejet at det skulle have været Sofus og Fiffi, var det jo ikke et mindre dårligt valg. 

Så nu venter vi hvalpe fra Sofus og Fiffi i starten af Juni.

Jeg søger i den forbindelse en familie som kunne tænke sig at have en hund udstationeret. 

Udstationering kan man læse mere om under fanen udstationering her på hjemmesiden, eller man er meget velkommen til at kontakte mig og høre nærmere her om. 

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *