Sommeren er godt igang

17. jul 2015

Skrevet af Karina

Udgivet d. 17. jul 2015

Ja sommeren er godt igang og det er tid til en lille opdatering.

endnu en lille hund er kommet itl min kennel, Lille Sisko fra kennel Daloms Tenderly. Sisko er efter min Sofus og Karin Rubys Fiffi.

En dejlig lille brun bamse pige. Sisko skal bo hos Simone og Rene, på landet som en dejlig familie hund. De vil dog udstille hende og træne hende.

jeg glæder mig meget at se hvad hun udvikler sig til.

Vi har været en tur i Norge og prøve kræfter med at udstille der, det var ikke let, med alle de flotte hunde der var tilmeldt der oppe. men vi hyggede os og jeg er da meget stolt af mine hunde, de opførte sig godt og gjorde det så godt de kunne. med mig havd ejeg Dunja, Culo og Sofus. de ter ikke sidste gang jeg besøger Norge.

i mellemtiden har Votsi fået et nyt hjem, han er blevet udstationeret hos Diana og Rene i Holstebro. Det var ikke nogen let beslutning og den var længe uder vejs, men Votsi ville gerne hele tiden rykke lidt på herakiet og det blev for slidsomt i længden og alle trængte til at kunne slappe af. derfor tog vi den beslutning at finde et andet hjem til Votsi.

Votsi er kommet over til en dejlig familie i Holstebro, hvor han bor sammen med 4 børn, og Diana som er dagpleje mor, så der er ne masse børn han kan gå og passe på og holde øje med, lige som han elsker det. ligeledes så bor Votsis’ mors halvsøster Black Blossom Vanesse der også, så han har fået sig en ældre kone han kan gå og nusse om.

Votsi har fået det liv har fortjener, ene hanhund og et hjem hvor der sker en masse og med børn.

Her hjemme vokser lille Dunja stille og roligt, hun har ikke travlt med at blive stor, men det gør helle rikk enoget, hun er en dejlig lille feminin tæve, med ben i næsen, hun ved godt hvordan hun vil have tingene de skal være. Hun spreder megen glæde og hun smelter mit hjerte 100 gange om dagen, min lille prinsesse.

hun er nu blevet færdig på hvalpeholdet og starter op på et lydigheds hold efter sommer ferien, jeg glæder mig til at skulle til at træne rigtig med hende, hun er så nem at arbejde med og vil så gerne.

Lille Senja hos Kim og Bettina, vokser også godt til, hun er størrer end Dunja nu. hun tager alt med ophøjet ro. Senja skal på skue for første gang i fensmark den 2.8 jeg er godt nok spændt på hvordan det vil gå. sener eskal hun med på udstilling i Fuglebjerg også i august.

Så er lille Sisko jo kommet til kennelen, hun kommer til Dk sidst i august, og skal som sagt bo hos Simone og René. Lille Siskos første udstilling bliver i Hillerød, og jeg glæder mig.

Så har Culo parret med Sia (Celica) og vi venter spændte på at se om der kommer små sorte hvaloe ud af det. efter hvad Karina fortæller så er alle tegnene på at Sia er drægtig der. så det er bare at vente og krydse fingre.

med varme sommer hilsner her fra Kennel Aulis enkeli.

Du vil måske også synes om:

Foråret er over os

Foråret er over os

Vores N-hvalpe er ved at være fløjet fra reden alle sammen, 7 fine og sunde hvalpe. Undervejs havde vi en underlig...

Vi er her stadig

Vi er her stadig

Efteråret er godt i gang og vi har været afsted til et par udstillinger. Vi har var i Fuglebjerg på spidshundeklubbens...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *